Els nostres productes

Et fem 5 cèntims dels nostres principals serveis, entre d’altres. 

Assegurem-nos-en!

Particulars

Assegurances de llar, vida, salut, estalvi, etc... per protegir-te a tú o alló que més t'importa.

Empreses / autónoms

Assegurances de R.C, D&O, PYME, Accidents... per protegir el teu negoci i els teus treballadors.

Preguntes freqüents

Una assegurança és un contracte entre una persona i una companyia d’assegurances, en què la companyia promet pagar una quantitat de diners en cas que succeeixi un esdeveniment cobert per l’assegurança. Les persones necessiten assegurances per protegir-se contra possibles pèrdues financeres en cas d’un esdeveniment imprevist, com ara un accident o una malaltia.

Existeixen molts tipus d’assegurances, incloent-hi assegurances de vida, d’automòbil, de llar, de salut, de viatge i molts altres. La millor assegurança per a tu depèn de les teves necessitats i circumstàncies individuals. Com a corredoria d’assegurances, podem ajudar-te a avaluar les teves opcions i a seleccionar la millor assegurança per a tu.

La prima de l’assegurança es determina en funció de diversos factors, incloent-hi el risc d’ocurrència de l’esdeveniment assegurat, el cost de la indemnització i altres factors relacionats amb el contracte d’assegurança.

El període de cobertura de l’assegurança comença en la data que es fixa en la pòlissa d’assegurança. En general, la cobertura comença quan es paga la primera prima.

El procés de renovació de la pòlissa depèn de la companyia d’assegurances i del tipus d’assegurança. En general, es recomana renovar la pòlissa amb un mes d’antelació a la data d’expiració per garantir que no hi hagi interrupcions en la cobertura.

Si tens una emergència fora d’hores d’oficina, moltes companyies d’assegurances ofereixen serveis d’atenció al client 24/7. A més a més, en la teva pòlissa d’assegurança també hi ha informació sobre com contactar amb la companyia en cas d’emergència.

Com a corredoria de seguros, podem ajudar-te a entendre els termes i condicions de la teva pòlissa d’assegurança. Si tens preguntes sobre la teva pòlissa, no dubtis en contactar-nos.

Si no pots pagar la teva prima d’assegurança, és important que contactis amb la companyia d’assegurances immediatament. La companyia pot oferir-te opcions per fer front a la teva situació, com ara la reorganització dels pagaments. No pagar la prima pot comportar la cancel·lació de la teva pòlissa i la pèrdua de la teva cobertura.