Assegurança de R.C i PIMES

El teu negoci, en bones mans

Les assegurances de Responsabilitat Civil per PIMES són productes asseguradors dissenyats per protegir les petites i mitjanes empreses (PIMES) en cas de reclamacions per danys causats a tercers. Aquestes assegurances poden oferir una àmplia varietat de cobertures, que depenen de les necessitats específiques de cada empresa.

Algunes de les cobertures més comunes que es poden incloure en les assegurances de Responsabilitat Civil per PIMES són:

  • Responsabilitat civil professional: que cobreix les reclamacions per danys causats a tercers com a conseqüència d’errors o negligències professionals.
  • Responsabilitat civil productes: que cobreix les reclamacions per danys causats a tercers com a conseqüència de productes o serveis defectuosos o inadequats.
  • Responsabilitat civil empresarial: que cobreix les reclamacions per danys causats a tercers en l’àmbit de l’activitat empresarial.
  • Responsabilitat civil patronal: que cobreix les reclamacions per danys causats a empleats en l’exercici de les seves funcions laborals.
  • Responsabilitat civil de la propietat: que cobreix les reclamacions per danys causats a tercers per danys o accidents relacionats amb la propietat de l’empresa.

A més, segons la pòlissa de l’assegurança, també es poden incloure altres cobertures opcionals, com ara la protecció contra danys causats per hackers o ciberdelinqüents, la protecció contra danys causats per actes de terrorisme, entre altres. És important llegir atentament la pòlissa per conèixer totes les cobertures que ofereix i les seves condicions.

Et podem ajudar? Contacta'ns