Assegurança de Defensa jurídica

Contracta ara i que no t’agafin desprevingut

Les assegurances de defensa jurídica són productes asseguradors que ofereixen assistència legal en cas de disputes o conflictes que puguin sorgir en l’àmbit personal o professional. Aquestes assegurances poden incloure una àmplia varietat de cobertures, que depenen de les necessitats específiques de cada persona o empresa.

Per als casos d’impagament de lloguers, les assegurances de defensa jurídica poden oferir les següents cobertures:

  • Defensa penal: que cobreix els costos legals i advocats en cas de disputes penals relacionades amb l’impagament de lloguers.
  • Recuperació de l’impagament: que cobreix els costos legals i advocats per recuperar els impagaments de lloguers.
  • Desnonament: que cobreix els costos legals i advocats en cas que sigui necessari dur a terme un desnonament per impagament de lloguers.
  • Assistència legal telefònica: que proporciona assistència legal telefònica en temps real en cas de dubtes legals relacionats amb l’impagament de lloguers.

A més, segons la pòlissa de l’assegurança, també es poden incloure altres cobertures opcionals, com ara la protecció contra disputes en l’àmbit laboral o la protecció contra disputes en l’àmbit de la família. És important llegir atentament la pòlissa per conèixer totes les cobertures que ofereix i les seves condicions.

Et podem ajudar? Contacta'ns