Assegurança de Comunitats

Comparteix, de manera segura

Les assegurances de comunitats són productes asseguradors dissenyats per protegir les propietats compartides, com ara edificis de vivendes, oficines o locals comercials. Aquestes assegurances poden oferir una àmplia varietat de cobertures, que depenen de les necessitats específiques de cada comunitat.

Algunes de les cobertures més comunes que es poden incloure en les assegurances de comunitats són:

  • Responsabilitat civil: que cobreix les reclamacions per danys causats a tercers en l’àmbit de la comunitat.
  • Danys materials: que cobreixen les pèrdues o danys causats a les instal·lacions o béns materials de la comunitat, com ara l’estructura de l’edifici, les zones comuns, els ascensors, entre altres.
  • Robatoris: que cobreixen els danys i pèrdues causats per robatoris a la comunitat.
  • Assistència tècnica: que inclou serveis d’assistència per a reparacions urgents i necessàries, com ara les reparacions d’urgència a les canonades d’aigua o els enderrocaments urgents.
  • Serveis de neteja i manteniment: que inclouen serveis per a la neteja, manteniment i reparació de les zones comuns, la jardineria i altres serveis relacionats amb la conservació de la propietat compartida.

A més, segons la pòlissa de l’assegurança, també es poden incloure altres cobertures opcionals, com ara la protecció contra danys causats per aigua, el dany elèctric o la protecció contra danys causats per incendis. És important llegir atentament la pòlissa per conèixer totes les cobertures que ofereix i les seves condicions.

Et podem ajudar? Contacta'ns