Nosaltres

Qui som i que podem fer per tu

El nostre objectiu

Benvingut/da a la nostra corredoria d’assegurances! Som una petita empresa amb una gran experiència en el sector, que estem en constant creixement per oferir als nostres clients el millor servei possible.

La nostra trajectòria al sector assegurador neix l’any 1986.

La nostra forma de treballar

La nostra filosofia de treball es basa en la proximitat i la confiança amb els nostres clients, i en oferir una atenció personalitzada per entendre les seves necessitats i poder oferir-los les millors solucions en matèria d’assegurances.

Formem part
del CCC

El CCC es una associació de corredors i corredories d’assegurances, altament professionalitzats i qualificats per assessorar-lo en la contractació de les seves pòlisses així com representar els seus interessos en el moment de rebre el servei o prestació per part de les asseguradores.

L'equip de Serrano i Pedrol

Som una empresa familiar, i comptem amb un equip de professionals altament qualificat, que gaudeixen d’una gran experiència en el sector i estan en constant formació per estar sempre a l’avantguarda i oferir el millor assessorament possible.

Pep Serrano, Director Gerent

Reconegut professional del sector de les assegurances amb més de 30 anys d'experiència en la gestió de corredories d'assegurances. Després de graduar-se en Administració i Direcció d'Empreses, va iniciar la seva carrera en una companyia d'assegurances de renom, on va adquirir una gran experiència en la gestió de pòlisses i en la relació amb clients.

Coordination of hands. Bussiness, Teamwork,Success, Working, Successful Concept.

Des de Serrano i Pedrol... Si estàs buscant una corredoria d'assegurances que t'ofereixi una atenció personalitzada, confiança i professionalitat, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estem disposats a ajudar-te en tot el que necessitis per protegir-te a tu i a la teva família, la teva empresa i els teus béns més preuats.

Qué diuen els nostres clients

"A Serrano i Pedrol van ser molt professionals i atents. Em van assessorar de manera clara i precisa, ajudant-me a comprendre les opcions d'assegurances disponibles i trobar la millor pòlissa per a les meves necessitats. Van gestionar tot el procés de contractació de forma eficient i van estar sempre disponibles per a respondre a les meves preguntes. Vaig quedar molt satisfet amb el seu servei."
Portrait photo shoot in the woods
Pere Garcia
"Des de Serrano i Pedrol em van oferir un servei complet i personalitzat. Van dedicar temps a comprendre les meves necessitats i aconsellar-me les millors opcions d'assegurances. Em van ajudar a comparar diferents pòlisses i a entendre els detalls de les cobertures i els preus. Vaig sentir que el seu coneixement i experiència en el mercat assegurador em van oferir una protecció adequada i em vaig sentir confiat en la meva elecció."
Portrait of a man taking a photo of the viewer with a vintage camera
Josep López
“El servei del corredor d'assegurances va ser excel·lent. Va ser amable, professional i eficient. Em va guiar en tot el procés de contractació de l'assegurança, des de l'assessorament inicial fins a la signatura de la pòlissa. Em va ajudar a entendre les clàusules de cobertura i les opcions d'assegurances addicionals, i va respondre a les meves preguntes de forma clara i oportuna. Vaig apreciar la seva dedicació i atenció al detall.”
Smiling middle aged mature grey haired woman looking at camera
Carme Badia