Corredoria d'assegurances

SERRANO I PEDROL

Assegurem-nos-en! Tranquil·litat per a tu i qui t'envolta

Les nostres assegurances

Oferim una gran varietat de productes asseguradors, tenim just el que necessites
Hand holding smart phone take a photo at The scene of a car crash

ASSEGURANÇA
AUTO

El nostre servei d'assegurança de cotxes ofereix una protecció completa per al seu vehicle, cobrint des de danys causats per accidents fins a robatoris o actes vandàlics.

Meeting Doctor for Health Assessment

ASSEGURANÇA
SALUT

El nostre servei d'assegurança de salut ofereix una protecció completa per a les necessitats de salut del client, incloent visites mèdiques, hospitalització, cirurgies, etc.

Portrait of a beautiful family having fun with their daughter in their backyard at home

ASSEGURANÇA
LLAR

El nostre servei d'assegurança de llar ofereix protecció per a la vivenda del client i els seus béns personals contra danys causats per incendis, robatoris, inundacions i altres esdeveniments coberts per la pòlissa.

Loafs of fresh bread at a local market. Buy local, support small bussiness. Small bakery.

ASSEGURANÇA
R.C i PIMES

El nostre servei d'assegurança de responsabilitat civil per a PYMES ofereix protecció per a les empreses davant possibles reclamacions o demandes per part de tercers per danys materials o corporals causats per l'activitat de l'empresa.

+ de 25 anys al sector assegurador

La confiança que hem construït amb la nostra àmplia experiència ens ha posicionat com a líders en el mercat, sent reconeguts per la nostra integritat, professionalisme i atenció al client.

Business man

Per qué contractar amb nosaltres?

Assessorament especialitzat

La nostre amplia experiencia, t'ajudaran a escollir la pòlissa d'assegurança que millor s'ajusti als teus requeriments i pressupost

múltiples opcions d'assegurances

Els corredors tenen accés a una àmplia gamma d'opcions d'assegurances de diferents asseguradores.

Gestió de sinistres

En cas que ocorri un sinistre o una reclamació, et brindarem suport en el procés de gestió del sinistre. Agilitzem el procés d'indemnització.

Servei post-venda

Els corredors d'assegurances no només t'assessoren en la compra de la pòlissa, sinó que també ofereixen servei post-venda.

Les nostres oficines

Ens trobem ubicats a Barcelona, pots venir a visitar-nos quan vulguis, estarem encantats d’assesorar-te.

Qué diuen els nostres clients

"A Serrano i Pedrol van ser molt professionals i atents. Em van assessorar de manera clara i precisa, ajudant-me a comprendre les opcions d'assegurances disponibles i trobar la millor pòlissa per a les meves necessitats. Van gestionar tot el procés de contractació de forma eficient i van estar sempre disponibles per a respondre a les meves preguntes. Vaig quedar molt satisfet amb el seu servei."
Portrait photo shoot in the woods
Pere Garcia
"Des de Serrano i Pedrol em van oferir un servei complet i personalitzat. Van dedicar temps a comprendre les meves necessitats i aconsellar-me les millors opcions d'assegurances. Em van ajudar a comparar diferents pòlisses i a entendre els detalls de les cobertures i els preus. Vaig sentir que el seu coneixement i experiència en el mercat assegurador em van oferir una protecció adequada i em vaig sentir confiat en la meva elecció."
Portrait of a man taking a photo of the viewer with a vintage camera
Josep López
“El servei del corredor d'assegurances va ser excel·lent. Va ser amable, professional i eficient. Em va guiar en tot el procés de contractació de l'assegurança, des de l'assessorament inicial fins a la signatura de la pòlissa. Em va ajudar a entendre les clàusules de cobertura i les opcions d'assegurances addicionals, i va respondre a les meves preguntes de forma clara i oportuna. Vaig apreciar la seva dedicació i atenció al detall.”
Smiling middle aged mature grey haired woman looking at camera
Carme Badia

Treballem amb:

Ep! Que tenim blog

Publiquem articles d’interès general sobre cobertures dels nostres productes / assegurances que oferim.