Contacta'ns

Estem disponibles per tu quan ho necessitis. T’ajudarem amb els teus tràmits de manera ràpida i eficaç. 

Informació de contacte:

Som disponibles pels nostres clients la major part del dia, el nostre horari és de: 
-Dilluns a dijous de 9 a 14 i de 16 a 18.
-Divendres de 9 a 14.

En cas d’emergència fora dels nostres horaris podeu fer servir el números de telèfon de l’apartat assistència 24h. 

Si us plau, ompli el següent formulari i li contactarem amb la major brevetat possible.

Qué diuen els nostres clients

"A Serrano i Pedrol van ser molt professionals i atents. Em van assessorar de manera clara i precisa, ajudant-me a comprendre les opcions d'assegurances disponibles i trobar la millor pòlissa per a les meves necessitats. Van gestionar tot el procés de contractació de forma eficient i van estar sempre disponibles per a respondre a les meves preguntes. Vaig quedar molt satisfet amb el seu servei."
Pere Garcia
"Des de Serrano i Pedrol em van oferir un servei complet i personalitzat. Van dedicar temps a comprendre les meves necessitats i aconsellar-me les millors opcions d'assegurances. Em van ajudar a comparar diferents pòlisses i a entendre els detalls de les cobertures i els preus. Vaig sentir que el seu coneixement i experiència en el mercat assegurador em van oferir una protecció adequada i em vaig sentir confiat en la meva elecció."
Josep López
“El servei del corredor d'assegurances va ser excel·lent. Va ser amable, professional i eficient. Em va guiar en tot el procés de contractació de l'assegurança, des de l'assessorament inicial fins a la signatura de la pòlissa. Em va ajudar a entendre les clàusules de cobertura i les opcions d'assegurances addicionals, i va respondre a les meves preguntes de forma clara i oportuna. Vaig apreciar la seva dedicació i atenció al detall.”
Carme Badia